18 Ağustos 2011 Perşembe

Bunca zamandır,yazamayışımı biraz olsun affettir, umuduyla ...

Ama olmadı,doyamadık ki...dediğinizi duyar gibiyim :) Devamı çok yakında gelicek...

Keyifli Seyirler :)

5 yorum:

SEVGİLİ HAYAT dedi ki...

o kadar endişelendim ki yokluğunda... şimdi mutluyum... belkide bir blog açmama en büyük sebepsin sümeyyecim. bırakıp gitme bir daha bizi:) seni ve kızını sevgiyle kucaklıyorum benim zavallı blogum içinde dua bekliyorum yorumsuz kalmasın die ;)

seda dedi ki...

her şey harika canım arkadaşım..sen yaparsın da güzel olmaz mı?ellerine sağlık..şu kırlentleride bi denersin sonra benim siparişlerimi de yaparsın olur mu:-))çok öpüyorum..

Adsız dedi ki...

Ellerine sağlık canım. Hepsi birbirinden güzel ve özverili çalışmalar.

Ben sana 3 lü lilalı beyazlı kuruları sorucaktım. Senin mi satışta mı?

Seninse nerden aldın? :)

Satışta ise nasıl alabilirim? :)

füsfüs dedi ki...

bayıldım:) özlemiştim bir de, bu kadar ara istemeyiz:)

Sümeyye dedi ki...

sevgili hayat inan bende istemiyorum ama zeynep ela büyüdükçe onunla geçirilen vakitlerin süreside artıyor,haliyle istemesemde burayı ihmal etmek durumunda kalıyorum umarım bundan sonra bu kadar uzun bir ayrılık olmaz...kucak dolusu sevgiler :)

sedacım çok teşekkür ederim :) ahh o kadar güzel fikirler var ki aklımda,hayata geçirebilmek içinde daha çok zamana ihtiyacım var sanıyorum...umarım becerebilirim kırlent işini :)

Teşekkürler mor kelebek,seda :) 3 lü pembe beyazlı kutular engilish home'dan...morlu ve tek olan zara home'dan,şuan aynıları yok bildiğim kadarıyla ama zara home'da farklı seçeneklerini bulabilirsin..

teşekkürler füsun :) ben de özlemişim sizi:)