9 Aralık 2010 Perşembe

Bu sefer broş yok...

Kahvemi alıp dertleşmeye geldim...


yine bir çok şeyi ertelediğimi farkettim bugün,haftaiçi hep evde,haftasonu ise kursta geçiyor..dostlarla oturup bir kahve içmeyeli aylar olmuş yine,bir ay önce bir kitap almıştım İskender Pala'nın Katre-i matemini hiç dokunmadım öylece duruyor,gözümün önüne koydum ki gördükçe belki bir kaç sayfa okurum diye ama nerde...sonra eminönüne gidesim var,mısır çarşısında şöyle bir baharat kokusu soluyup oradan çıkarken o kokunun yerini kahve kokusuna bırakmak...incik boncuk derken şöyle bir kaç saat oralarda kaybolmak,yeni bir muffin kalıbı almak,puf puf kekler yapmak...




belki bir dostla karşılaşmak,birlikte bir kahve içmek, nasıl güzel olurdu,havalar bozmadan giderim belki diyordum ama oda olmadı,planlar yapılıyor sonrasında vazgeçiliyor,küçük kızımı bir yerlere bırakmak zor ondan ayrılmak zor,beraber gitmek,birşeyler yapmak daha da zor...bir de hastalanacak korkusu var tabi o yüzden bazen herşeyden vazgeçmek gerekiyor.Bu kış evde geçicek sanıyorum arada yün şapkamızı takıp sokaklarda azıcık koşturup evimize kaçarız yine...keçelerle oynarız kızımla,bu arada keçeyle yaptığım küçük kahramanlara çok gülüyor zeynep,kahkaha atıyor resmen,annesiyle dalgamı geçiyor,anne sen nelerle uğraşıyorsun,çok komiksin gibilerinden :)) yoksa çok mu beğeniyor bilemiyorum :)


 o benim küçük meleğim :)

13 yorum:

yemyeşildeniz dedi ki...

ben de istiyorum yeni muffin kalıplarıı :)) fotoları süper seçmişsin, kızın da çok tatlı maşallah. eminim yaptıklarını çok beğendiği ve şirin bulduğu için sana gülüyordur cnm.

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Öperim senin küçük meleğini..Maşallah yahu,bu ne tatlılık böyle..
Sen al gel küçük meleğini, ben sana yaparım kahve :)

zeynep dedi ki...

seni şu durumda en iyi ben anlarım herhalde..hernekadar bu küçük meleklerle birlikte olmak çok keyifli olsada bulanıyor insan..arada bi yerlere kaçmak lazım gönlümüzce:))

bir güzel çift dedi ki...

Özlemiştik seni,sık sık kahveni al gel dertleşelim :) seni okumayı seviyorum biliyorsun...küçük meleğine de maşallah,bakmaya doyamıyorum valla...

nihalasli dedi ki...

Bebekle haklisin bir cok seyi yapmak zor olabilir ama senin kizin pek uslu duruyor en azindan evde bir cok seyi yapabiliyorsun;) ne guzel broslar yapiyorsun mesala ve bloguna vakit ayiriyorsun.Sevgiler

Betül dedi ki...

Merhaba sümeyye demek seneye bende böyle olacağım:)
Anneanneyle durmuyor mu bu melek? Keçelerini beğeniyle takip ediyorum. Çok heveslendim ama ben yapamadim ancak unnado die alışveriş sitesinde bir kaç bebek takiminin önlüklerine bayildim onlar sana fikir ve kalip olabilir. Mail atmami istermisin?

Deli Anne dedi ki...

Ben bu fotoğraflara, fotoğraflardaki duruluğa, saflığa, tazeliğe ve ferahlığa bayıldımmmm! Bir de küçük meleğine..

Sümeyye dedi ki...

yemyeşil deniz umarım öyledir :))

sağol emineciğim çok incesin bir birimize de yakın sayılırız aslında belki bir gün birlikte kahvede içeriz :)

teşekkürler ayşenur,inan bana söylediklerin karşılıklı bende senin yazılarını okumaktan büyük keyif alıyorum, seninlede oturup bir kahve içmeyi çok isterdim :)

nihalaslı evet o konuda haklısın çok şükür zeynebim doğduğundan beri beni çok üzmedi...

Sümeyye dedi ki...

merhaba betülcüğüm seneye değil çok yakında böyle olucaksın...arada sıkıntılar olsada hep güzel yanı daha ağır basıyor,hep iyikide olmuş diyorsun...ufaklık anneannede teyzesinde falan duruyor aslında ama bırakmak yinede zor geliyor...keçelerimi beğendiğin içinde çok teşekkür ederim eğer gönderirsen sevinirim merak ettim şimdi :)

deli anne çok teşekkür ederim güzel yorumun için :)

Zeynep'in Evi dedi ki...

ilk fotoğrafta karşı tarafta bardak yok, benim için birtane olursa çay içmeye gelicem bigün birde küçük meleği birazcık yemeye:)

Sümeyye dedi ki...

istediğin bardak olsun hemde senin için kelebekli bulurum :) bir gün gerçekten görüşmeyi çok isterim :)

Betül dedi ki...

hotmailine attim:)

Narsistanbul dedi ki...

katre-i matem'i eline alsan bırakamazsın... o kadar güzel bir kitap ki.. ben de şimdi babilde ölüm istanbulda aşk'a başladım... okudukça İskender Pala'ya hayranlığım daha da büyüyor...Şah Sultan da muhteşemdi...