27 Ocak 2012 Cuma



Biraz dinlenmek,kendime daha çok zaman ayırabilmek için uzak aldım buralardan...ama başardım :)

Artık daha bir planlıyım,kendime zaman ayırabiliyorum,akşamları erkenden yatıyorum,sabahları daha erken kalkıyorum,o yorgun halsiz halimden eser kalmadı diyebilirim...gerçi son zamanlarda tahin-pekmezle aramın çok iyi olmasında da kaynaklanabilir bu durum :)

Buralarda yokken bir de doğum günü kutladık,Zeynep Ela 2 yaşına girdi. Meğer ne güzel şeymiş 2 yaş
ne çok eğlendi,hediyelere sevindi,herkesin ona olan ilgisini gördüğünde annesi gibi yanakları kızarı verdi hemen...pek tatlıydı,

Mutfakta daha çok zaman geçirdik,hatta kuzuya mini bir önlük aldık...Pişirdiklerimizi zaman zaman burada paylaştık.

Elektirikler kesildi süslediğimiz mumları yaktık,İtiraf ediyorum geçenlerde ikea'dan bi dolu mum alan da bendim :) sağolsun Nohutçum süsledi püsledi sevdirdi bize mumları :)

Kitap yine okuyamadım,bolca dergi aldım..okur okumaz hemen kutuya kaldırdım..zira dergilikte zeynep elanın hışmına uğrayabiliyorlar...

Daha çok misafir ağırladım,kalabalığı sevdiğimi ve özlediğimi daha da iyi anladım...

Kır çiçekleri aldım çok sevgili birisinden :)

İndirimlerden kuzuya bir kaç parça birşey,kendime de oysho'dan en rahatından bir pijama aldım...çalışırken giyeceğim :)

Bu arada benim çerçeve çekilişi biteli 1 ay olacak ama hala çekiliş yazısına yorum bırakanlar oluyor :(
bu da o ve diğer yazıların hiç okunmadığını gösteriyor...muhtemelen onlar bu yazıyı da okumayacaklar ama,bir umut yazdım belki gözlerine çarpar diye...

Cicilerden hiç bahsetmedim,onlarıda en kısa zamanda paylaşacağım sizlerle...

Keyifli bir hafta sonu olsun,kurabiye pişirelim,dergi okuyalım,mum yakalım...

Sevgilerimle...

12 yorum:

Seda dedi ki...

Hımm demek gene kaçırdım yavrunun doğum gününü,ona güzel bir hediye alıp göndermeyi hayal etmiştim..hevesle doğum günü ile ilgili bir yazı ya da hazırlıktan bahsedeceğini umuyordum ama doğum günü geçmiş..alacağı olsun prensesinin..yeni yaşını kutluyorum,hayırlı,güzel ömürler diliyorum..

Meyra dedi ki...

dingin ve huzurlu ruhun satır aralarında nasılda hissediliyor Sümeyyecim:)daha bugün aklımdaydın mail atmayı düşünüyordum sana kaydı görünce sevindirik oldum:)Zeynep Elayı öpüyorum yeni yaşı sağlıklı ve mutlu yol alsın hayattan:)

gunduz68 dedi ki...

çerçevelerle ilgili yorum bırakanlardan biri bendim ama sonradan farkettim başka blogda yazıyı görünce tıkladım ama bölece tanıştığım bloğunu tarayınca bakınınca geç kaldığımı farkettim yorum da gelmişti sana...halbuki çok dikkatliyimdir..takipteysem takipteyimdir...

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

kuzunun doğum günü kutlu olsun.sevgiyle geçecek mutluluk sağlık ve başarı dolu kocaman bir ömür diliyorum ona.daha iyi olmanıza sevindim.kendinize iyi bakın yine.sevgiler..

Sümeyye dedi ki...

sedacım ne kadar incesin,inan bana düşünmen bile beni çok mutlu etti...çok çok teşekkür ederiz teyzesi,öpücüklerimizle :)

Sümeyye dedi ki...

Amin meyracım,teşekkür ederiz güzel dileklerin için ;) çok öpüyoruz seni...sevgiler

Sümeyye dedi ki...

gündüz68 öncelikle hoşgeldin bloğuma,başka bir blogtan duyup direk o posta gelmiş olabileceğini,diğerlerini görmemiş olduğunu tahmin ettim ama en azından çekiliş yazısını dahi okumadan yorum bırakılması üzmüştü...neyse önemli değil bu yazıyı gördüğüne sevindim :) Sevgiler

Sümeyye dedi ki...

Alanay çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...Sevgiler :)

İKİ MELEK dedi ki...

ne güzel demişsin pişirelim okuyalım mum yakalım...
rahat huzurlu bir hayatın ara sıra can sıkan detaylarını göz ardı ederek kendi dünyama dönmeyi bende çok seviyorum. seni seviyorum sümeyye :)

www.ikisatirdokturmelik.blogspot.com dedi ki...

Yaptiklarinizibizlerle paylasmaniz ne guzel. baktikca insanin ici aciliyor, suratinda kocaman bir gulumseme oluyor...yaptiklarinizi bize de ogretseniz asama asama gosterseniz biz de sebeplensek, azcik eglensek yaparken...cok mu sey istedim ?
tesekkurler,sevgiler,

Sümeyye dedi ki...

şirin annem bende seni çok seviyorum,adın gibisin,çok iyisin,hep ismin gibi insanlar çıksın karşına,miniklerinle çok mutlu ol...nasıl yanınızda olasım geldi şimdi :)öp-kokla benim yerime onları olurmu ;)sevgiler

Sümeyye dedi ki...

ikisatır,aslında çok birşey istemiyorsun,ben de çok istiyorum ara sırada olsa basit herkesin yapabileceği diy postları hazırlamak ama çoğu zaman yapım aşamalarını fotoğraflamaya vaktim olmuyor,ürünler hazırlandıktan sonra bile 1,2 fotoğraf zor çekebiliyorum...bebekle hayat böyle işte :)