16 Kasım 2011 Çarşamba

Beyazın masumluğu,renklerin dansı...

İşin bebek odalarını süslemek olunca dekorasyonla da bire bir ilgilenmek durumunda kalıyorsun,ben de bunu zevkle yapanlardanım...son bir iki senedir,bebek odalarında duvar ve mobilyalarda dahil olmak üzere beyazlar hakim,sonrasında ise alabildiğince renkli aksesuarlarla odayı süslüyorsunuz,tam bir renk cümbüşü çıkıyor ortaya...Başlıkta da dediğim gibi beyazın masumluğuna,renklerin dansı eşlik ediyor :)
İşte tam da böyle döşenmiş minik "AVA"nın odası...Ben çok sevdim bakalım sizler nasıl bulacaksınız :)


Fotoğraf tık...

8 yorum:

Ülkü dedi ki...

Ay iç açıcı ne güzel :)

Meyra dedi ki...

hele o renkli puantiyeler nasılda güzel derinlik ve enerji katmış odaya:)
*bu arada günlerdir bloguna giremiyordum hep böyle bir blog yok yok yok yazıyordu :((bugün ne oldu anlamadım Sümeyyecim!

kimsiniz dedi ki...

yaa ben iki ay önce boyattim çocuklarin odasini, beyaz istiyodum, onlar renkli, bir daha ki boyanin rengi belli oldu :))
çok cici bir oda :))

Sümeyye dedi ki...

Meyra bloğun adresi değişti o yüzden ulaşamıyordun,şimdi yavaş yavaş ayarları yerine otoruyor...

mavi rüyam,çocukların istekleride çok önemli tabi ama genelde çocuk odaları evin en küçük odası oluyor,o yüzden beyazın farahlığıyla daha aydınlık ve farah bir hava vermek daha güzel oluyor diye düşünüyorum....sonrasında oyuncak ve aksesuarlarla odayı renklendirmek mümkün.mesala beyaz bir duvara çocuğunuzun çizdiği bir kaç resmi çerçeveleterek astığınız öyle güzel ve canlı görünürki...sizin içinde evin en değerli köşesi olur eminim :)

bir güzel çift dedi ki...

Canım benim inan ne zamandır seni merak ediyordum ben de.bu blogunun izleyicisiydim ben ama nedense hiç bir yeni yazında haberim olmadı.yeniden izlemeye aldım.Ve okumaya fotoğrafları izlemeye doyamadım.Minik oğluşum için seçim yapmaya çalıştım ama hepsi birbirinden güzel karar veremedim.2,5 ayımız kaldı.Bi an önce seçip seni rahatsız etmem lazım :) dualarımdasın...

ayak izleri-sevgi dedi ki...

harika görünüyor.. nasıl huzurlu, nasıl neşeli..

cafenoHut dedi ki...

Ben de tüm evimi değiştirmek herşeyi beyaz yapmak istiyorum. NAsıl da modaya ayak uyduruyoruz farketmeden.. Bir ar abeyaz mobilyalar çok itici gelirken şimdilerde evde her önüze geleni beyaza boyuyoruz... Bu o da da harika. Hem beyaz olunca renkgarenk aksesuarlar kullanabiliyorsun, bu da çok hoş..

ayak izleri-sevgi dedi ki...

sümeyye hanım merhaba.. size bir email atmıştım.. cevabınızı bekliyorum..