15 Ekim 2010 Cuma

Bembeyaz...

Yine kahvemi almış blog aleminde dolaşırken kırmızı minder de verity'nin dolabına rastladım, ne zamandır yapmak istediğim fakat cesaret edemediğim şeyi yapmış ve çok ta güzel olmuş kutluyorum kendisini...Altta ki fotoğrafları görüp,verity'den de casaret almış durumdayım artık kimse tutmasın beni :) Şimdi ilk önce portmantomumu boyasam yoksa yatak odası takımınımı ona karar vermem gerekiyor :)








Fotoğraflar:decor8


11 yorum:

pembe ajandanın sahibesi dedi ki...

ne kadar güzel olmuş. sen portmantodan başla sümeyye.yatak odası takımına göre daha küçük olduğundan sonuca daha çabuk ulaşırsın, hem acemiliğinide atarsın:)

bu arada pasta malzemelerini satılığa çıkarmana biraz üzüldüm. bi ara eminönünde bakmıştım gerçekten çok pahalıydı,yaa dursaydı bi köşede..( annem gibi konuştum):))

Sümeyye dedi ki...

evet canım ben de öyle yapıcam portmantonun içinden başlayayım diyorum beceremezsemde kapağını kapatırım kimse görmez :)

pasta malzemelerine gelince bende daha bir sürü malzeme var canım artık ticari amaçlı değil sadece evde aileme ve sevdiklerime yapıcam :)

sweetheartela dedi ki...

Bende annemlere gidince boyayabileceğim dolap arıyorum :)) bende çeyiz sandığımı mı boyasam ne?? bu arada portmantoyu boyarsan öncesi ve sonrası fotoğrafı istiyorum senden :))

abide dedi ki...

Bende beyaz rengi çok severim ama cesaret edemiyorum.Birde çoçukta küçük olunca elleri her tarafta biraz büyüsün ozaman denemek istiyorum.Portmantodan başlamak en iyisi,sonuçunu dört gözle bekliyorum.Şimdiden kolay gelsin :)

Sümeyye dedi ki...

esracığım kendininkileri riske atmak istemiyorsun anneninkileri boyamak istiyorsun dime seni seni :)

Sümeyye dedi ki...

abide zeynep ela'nın odasıda bembeyaz şimdilik tertemiz duruyor ama biraz daha büyüyünce ne yaparız bilemiyorum :) becerebilirsem boya işini mutlaka yayınlarım :)

zeynep dedi ki...

bembeyaz insana ferahlık veriyor değilmi??bencede öncesi ve sonrası fotoğraflarını mutlaka yayınla..

Bayram Kombesi dedi ki...

Sana kolay gelsin, sonucta insani mutlu eden bir ise girismissin. Onceki ve sonraki hallerini resimlesen de bize de gostersen :)

Sümeyye dedi ki...

inşallah zeynep dediğim gibi güzel olursa kesin yayınlarım...

teşekkürler bayram kombesi...umarım kolay gelir :))

Adsız dedi ki...

Ne kadar huzur verici bembeyaz. Ozellikle beyaz yatak odasi cok hosuma gitti. Benim de mutfak dolaplarim beyaz. Cok da guzel aslinda ama o kadar cok kir gosteriyor ki. Temizligi konusunda cok zorlaniyorum. Tesekkurler paylasim icin...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Yaziyi bende okumustum daha evvel.dolap harika olmus,bende beyaz seviyorum ama bizde hersey tahta ve tahta kalmali! diyor esim:)

Sana kolay gelsin canim... Merakla bende bekliyorum resimleri insallah...