7 Eylül 2010 Salı

Mama Sandalyesi

Zeynep ela 6 aylık olduğunda almıştık ikea mama sandalyesini,almadan önce tereddütlerim vardı içi minderli olmadığından rahat eder mi,devrilir mi falan diye ama yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz ve biz çok memnun kaldık,bacakları açık olduğu için devrilme söz konusu değil,kumaş kaplı olmadığından kolayca silinip yıkanabiliyor,temizliği ve hijyenik olmasıda çok önemli tabi...dışarıya çıktığımız zamanda genelde heryerde...restaurant,cafe benzeri yerlerde de hep ikea mama sandalyesi oluyor hiç yabancılık çekmiyoruz :) Diğer markaların mama sandalyeleride çok güzel ama o kadar yüksek paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum,zaten 6 aydan sonra bebekler hareketlenmeye başladığı için çok uzun süre oturtamıyorsunuz...Belki benim gibi kararsızlık çeken annelere bir fikir olur..

13 yorum:

esra dedi ki...

çok isabetli karar vermişsin canım..bende senin gibi düşünüp minder yok şu bu deyip gidip en pahalısından aldım:)))pofur pofur, ama şimdi birde ika dan alıcam ,çünkü bu pofur pofurlarla çocuk masaya dahil olmuyor uzakta kalıyor...lokantalarda bunlardan kullanınca çok hoşuma gitti ..dördüncü cocuk olduğu halde yine herşeyden ikişer tane alıyorum:) tecrübe farketmedi yani...bir olmadı hedi öbürü.pahalı demek iyisi demek değil yani...

benden, bizden... dedi ki...

biz de ne zaman ikeaya gitsek laloş mutlu mesut oturuyor bunun içinde benim de benzer endişelerim vardı düşünen annelere fikir versin gerçekten :)

Adsız dedi ki...

Maşallah Allah nazarlardan saklasın yavrunu. :)

nohut oda dedi ki...

ohh afıyet olsun..aslında bız hala kullanıyoruz ama bızımkı buyuklerden sevıyor hala oturmayı cunku,ama yavas yavas kardesıne vermeyede hazırlıyoruz tabıı..

sweetheartela dedi ki...

Önce kocaman bir maşallah diyeyim Zeynep Elaya :))
Bende mama sandalyesi alacağım zaman o gösterişli,oyuncaklılara bakıyordum ki abim mama sandalyesi aldığını söyledi.İlk gördüğümde biraz hayal kırıklığı yaşamıştım ama şimdi şükrediyorum.Çok kullanışlı,çok pratik,çok hijyenik.Herkese öneriyorum :))

Adsız dedi ki...

kesinlikle katiliyorum. bizde o pofur pofur olanlardan var. mama döküldügünde temizlemesi dert birde benim kizim pek istifra eden bir bebekti temiz durmuyordu hic. fazla hantal cok yer kapliyor simdiki aklim olsa bende bunlardan alirdim.güle güle kullanin

yastuf dedi ki...

Gule ,gule kullansin fistik..Cok tatli olmus minik kuzu...

Seda Demirel Genç dedi ki...

Artık canıma tak dedi benimde..
sök, yıka.. askılarını çamaşır suyuna koy, yıka sonra saattelerce temiz suda beklet kokusu çıksın diye. usandım gerçekten çok yoruluyorum..
gencer çok kustuğu ve döktüğü için hiç temiz kalamıyor maalesef..bizde çokk para verdik aldık..6aylık oldugunda hemen almıştık,gencer 17 aylık ve süngeri yırtıldı koca bir yırtık baktıkça moralim bozuluyor..şimdi prensesin mama sandalyesini görünce çok heveslendim..bizde alabilirdik bu mama sandalyesinden,ama ankarada ikea olmadığı için sadece netten bakıyorum ikeanın sayfasına o da yakından görmek gibi olmuyor..uzun sözün kısası çok doğru bir karar vermişsin bunu almakla güle güle kullansın inşallah sümeyyeciğim...

Sümeyye dedi ki...

esracığım dediğin gibi diğer mama sandalyelerinde çocuklar gömülüyor o yüzden de rahat edemiyorlar..

poh poh perisi biz de çok sık gidiyoruz ikeaya bir gün karşılaşırız belki haa:)

teşekkür ederim sedacığım..seni burada görmek çok güzel :)

ne güzel nohut oda ben zaten kardeş geldikten sonrada prensesin çok uyumlu bir çocuk olacağına inanıyorum..

çok teşekkürler esracığım :)

teşekkürler betülcüğüm...

teşekkürler yaseminciğim :)

canım benim yaa eğer öyle sitesinden bakıpta beğendiğin birşey olursa bizde yardımcı oluruz canım hem fikir konusunda..hemde alıp kargoyla falan gönderebilirizde aklında bulunsun olur mu ;)

evcilik dedi ki...

Çok şirin birşey bu maaşallah güzelime yerinide pek bir sevmiş gibi görünüyor,bir anne içinde en büyük rahatlıklardan biridir mama sandalyesi...
Senin ve tüm sevdiklerinin bayramı kutlu olsun ve hep şeker tadında geçsin hayatın,
sevgiyle kal..

Sümeyye dedi ki...

çok teşekkürler evcilik seninde bayramın kutlu olsun :)

D!mple Rock dedi ki...

hahaaa
tombik ayak =) çok tatlı.

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

çok şirinsin sen Maşallah sana =)
Allah gülümsemeni eksik etmesin yavrum benim !
Bizim kız büyüdü, bebek geliyorsun şu anbana ama, çok çabuk geçiyor zaman merak etme ... Hepiniz bir gün 18'li yaşları göreceksiniz ve bizim gözümüzde hala bebek kalacaksınız eminiz !!!
Sevgiyle ve ailenle kal inşallah !!!
Bu arada nerde oturuyorsunuz ! İstanbul / Avcılar'a yakınsanız sevmeye gelelim parka =)