11 Haziran 2010 Cuma

Bebek Arabası...

Zeynep Ela için doğar doğmaz araba arayışına girdik,çokta araştırmadan görünüşüne aldanarak internetten 3 tekerlekli bir araba aldık...ama sonrasında başımıza bela oldu arabamızın bagajına güç bela sığdırdık..evde nereye koyacağımızı bilemedik...onun yüzünden balkona çıkamaz olduk...şimdi daha hafif baston tipi bir araba arıyoruz,bu sefer önce sizlere sorayım dedim...öncelikle bebeğimin rahatı önemli,ondan sonra hafif ve kullanımı kolay olsun istiyorum...Geçen akşam mothercare'de şu cici arabayı gördük...ama kararsız kaldım,bu sefer iyice düşünüp öyle almak istiyorum...Bir de tecrübeli annelere sorayım dedim siz arabalarınızdan memnunmusunuz...???


12 yorum:

esra dedi ki...

Aynı sorunu bende yaşıyorum.. 400 milyon verip aldığım arabayı açmayı kapamayı bile hala öğrenemedim..O kadar teferruatlı ki.. birde afedersin hayvan gibi hiç biryere sığmıyor..mothercare'de olan arabalara bende baktım oradakiler yatmıyor oturuyor sırtları..ben herhani bir çocuk eşyası satan bir mağazaya girdim şöyle hem bebeği hemde arabayı kolayca elimde taşıyabilceğim bir araba istiyorum dedim...baston,yatan,ve koluma şemsiye gibi takıp kucağımada bebeğimi alabileceğim bir ağırlıkta baston araba verdiler..marka alıcaz diye paramızla rezil oluyoruz bazen..160 milyona aldım memnunum..diğerinide satmak istiyorum alan olursa..

gulseyhan dedi ki...

ah herkezın bı derdı var arabadan ben de surmede cok zorluk cekıyordum donen tekerlerdendı hatırlamıyorum bayagıda pahalı almıstım ama eve cıkartamadıgım ıcın kapının onune koyordum oda eskımeden calındı sonra baston modelınden aldım ama bebegın bıraz buyumesı lazım kucukler rahat edemıyor en az 1 yas cok kolaylık kapatıp her yere koyabılıyorsun sevgıler

yastuf dedi ki...

Ben suan Maclaren Triumph modelini kullaniyorum ve cok memnunum Sumeyyecim.Hafifligi ve biraz yatiyor olmasiyla cok kullanisli bir model.

Sunnyside Photography by Esra Nur dedi ki...

oglumun arabası super bisey, bilmiyorum turkiyede var mi, yada getirilebilir mi ama katlanisini goren herkes bunun ismi ne diye soruyor, oturulan yerde bir ip var sadece onu cekiyosun ve kapaniyo, incecik oluyor,o kocaman arabanin o kadar kucuk biseye donustugune inanmak zor. hic yer kaplamiyor, tekerleri super rahat donuyor, tek elle kullaniyorum cogu zaman, neredeyse tamamen yatiyor, butun kilifi cikip makinede yikaniyor. en son olarak ismi : baby jogger city mini :) ama turkiyede nereden alinir bilemiyorum.

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Oğlum için Chicco Lite Way puset kullanıyorum.Çok memnunum.Hem sağlam hemde hafif.Ve minik bebekler için de kullanımı uygun.İster oturur vaziyette ister tamamen yatar vaziyette kullanabiliyorsunuz.Bende yeğenime doğum hediyesi çok ağır ve kullanışsız bir puset almıştım yıllar önce.Hiç kullanamamışlardı.Tabi bu acemiliğim kendi oğlumda daha bilinçli seçim yapmama sebep oldu.Tavsiye ederim Chicconun puseti, biz çok memnunuz..

sumeyye dedi ki...

sırtı yatan baston bence en rahatıdır :) bebegım yok ama oldukca ılgılı ve arastırıyorum.. chıcconun ve kraftın bayagı guzel var.. rahat gorunuyor sırtı yatan vs.. (mclaren onerıyorlar ama oldukca pahalı bence chıcco veya kraft olabılır)
cok uyduruk bastonlar guven vermıyor bence.. hafıf ama goruntusuylede guven veren baston bence.. :)
http://www.ozelcan.com.tr/anne-bebek/2398-Chicco-Skip-Puset-YENI-2010-79225.aspx

bak şu sırtı tam yatanmıs cok sevıyorum bunu :S
(sevıyorum arastırmayı ne yapayım :S ve ben kesınlıkle dırekt boyle bır sey almayı dusunurdum goruntu olarak cezbedıcı bır durumla karsılasmazsam..) hantalları alsanda yenıden baston alınıyor tespıtım oldu)

http://www.ozelcan.com.tr/anne-bebek/2338-Kraft-Wind-157M-Muflonlu-Baston-Bebek-Arabasi-Yeni-2010.aspx

çokoprenses dedi ki...

mimlendin:)

Sümeyye dedi ki...

esracığım bende aynı dediğin gibi birşey arıyorum...yorumun için sağol :)

gülseyhan bizim kuzucuk henüz 5,5 aylık o yüzden yatsında istiyorum bakalım inşallah istediğim gibi birşey bulurum...

yaseminciğim dediğin modelide yazıyorum hemen bir kenara onuda incelicem..:)

esracığım çok merak ettim arabınızı hemen inceledim ama türkiyede satan yer yok sanıyorum...biraz daha incelicem bakalım,sağol yardımların için :)

emineciğim şuan senin dediğin modelle birlikte 1-2 model daha var kafamda tam yatabiliyor olmasıda avantaj...teşekkür ederim yardımların için:)

sümeyyeciğim sağol yaa nasılda araştırmışsın,hepsine bakıcam canım çok iyisin...inşallah biz de senin bebişine yardımcı oluruz :)

pamuk prensesimizin annesi çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda ben de paylaşırım neler giydiğimizi :)

Adsız dedi ki...

kraft baston çok rahat ve kullanışlı ayrıca uygun.öyle 300-400 bir bebek arabasına vermek gereksiz bence çok kullanışlı ve uygun arabalar var.hatta biz birini eskittik.aslında eskimedi kızıma küçük gelmeye başladı yiğenime postaladık bizde yeni baston oldık..hem az yer kaplıyor hem hafif hem uygun..migrostan aldık 1 hafta önce...

aysarayı dedi ki...

inglesina nın trip modelini kullanıyoruz.kraft ın bebek arabası kazuletinden sonra öyle rahat ve hafif geldi ki..eski arabayı sürerken işporta arabası iter gibi oluyordum şimdiki baston pusetimiz çok kullanışlı..tavsiye ederim..biz istanbulda haşim işcan alt geçidinden piyasa ve internet fiyatından oldukça ucıza almıştık..

çokoprenses dedi ki...

aa ben de yorum yazmıştım,bağlantıda hata olmuş sanırım,gitmemiş.

ben maxi cosi kullanıyorum.ana kucagı olması büyük avantaj.ama ağır azcık.maclaren hafif diyolar..

Sümeyye dedi ki...

çokoprenses hepsi ağır yaa şimdi bi bastosn puset aldık oda ağır ama en azından daha az yer kaplıyor ve daha pratik, elacığımda çok sevdi..mutluyuz şimdilik :) teşekkür ediyorum hepinize yardımlarınız için :)