1 Mart 2010 Pazartesi

Baharı Beklerken...

En sevdiğim mevsimdir,ilk bahar ne çok soğuk,ne de çok sıcaktır.Arada esen ılık bir rüzgarla kimi zaman bir çiçek kokusu gelir burnuna,kimi zamanda buram buram toprak..



Baharın kendisini hissettirmeye başladığı şu günlerde kim istemez ki şöyle bir bahçesi olsun.Dostlarıyla birlikte sohbetler ederken,çocuklar bahçede cıvıl cıvıl koştursun.En güzel çiçekleri eksin bahçesine,en güzel şekilde süslesin...kim istemez ki.



Ama maalesef bir çoğumuzun böyle bir imkanı yok,apartman dairelerine sıkışmış kalmış durumdayız.Bu sabah pencereden içeriye sızan güneşe bakarken düşündüm bunları...



Hiç değilse bir balkonum var dedim :) en güzel şekilde süslemeliyim balkonumu duvarlarına laleler çizip,renk renk boyamalıyım,sandalyelerimin minderlerini değiştirmeli camın kenarına renk renk çiçekler almalıyım.


Sonrada tavşan kanı bir çay demleyip sevdiklerimi beklemeliyim :))

fotoğraflar,cox&cox

8 yorum:

nohut oda dedi ki...

bizde oda yok ..benimde bu aralar bir balkon özentim var..şöyle çiçeklerin olduğu..

bir güzel çift dedi ki...

Yine bu güzel fotoğraflarla içimi açtın.bu gün İzmir öylsine güzel ki fotoğrafları da görünce bi an önce haftasonu gelsin istedim daha haftanın başında ! :) bencede sen balkonunu süsle en güzel şekilde,çayını yudumlarken bebeğinin kokusunu çek içine...sevgilerimle...

R. Berin Tuncel dedi ki...

beklersen gelirim :)

Sümeyye dedi ki...

nohut oda,sende camların önünü küçük menekşe ve fesleğenlerle süsle bence,çok güzel olur.

Canım İstanbul da hava böyleyse İzmir de nasıldır kimbilir..Bende senin gibi hafta sonunu iple çekenlerdenim:)

Her zaman beklerim canım arkadaşım:)

Seda Demirel Genç dedi ki...

Canım sayfanın yeni hali çok güzel olmuş..geniş geniş ferah ferah ohhh:-))
tchibo ya gittim..sabah 09:50 de evden çıktım..ankamoll 10.00 daçılıyo ilk dakikalarında ben de oradaydım,gözlerime inanamadım bir kalabalık bir kalabalık hiç öyle görüceğimi tahmin etmemiştim,ben gencer'i anneme bırakıp çıktım ancak gider gelirim erkenden halledeyim diye gittim..iyikide gitmişim..oğluma o netteki saati aldım,gencer'inde ilgisini çok çekti benimde çok hoşuma gitti..nevresim takımını aldım çarşafım vardı o yüzden çarşaf almadım ee ne aldım başka bir de gri eşofman takımı aldım şu üçlü seti sarı fermuarlıyı,bir desepeti aldım...
çok kalabalıktı ve habire depodan getiriyolar her şey kapış gidiyodu sümeyyeciğim...way be dedim burası ne böyle..Allah razı olsun senin sayende sevdim orayı çok teşekkür ederim..o kadar oyalanmışım ki orada tepehome'u bile gezmeyi unutmuşum:-))))öpüyorum yavrunun prensesinin minik ayaklarından,çok sevgiler..ha bu arada zeynep ela'nın el ayak ölçülerini neyle aldın canım..
bende aldım ama ayağının ölçüsünü alırken ölçü malzemesinden çok zor çıktı,sen nasıl yaptın merak ettim canım...

Sümeyye dedi ki...

Çok teşekkür ederim canım :)Tchiboya ilk gün gittin gittin zaten sonra doğru düzgün birşey kalmıyor..nevresim takımını bende çok beğendim,saatte çok güzel..güle güle kullansın gencerimiz:)

Ayak ölçüsünü renkli parmak boyalarıyla aldım canım..onları,hestahanede koluna taktıkları bilekliği,ilk resmini,doğum bilgilerini vs.. bi çerçeveye koymayı düşünüyorum canım :)bilmiyorum nasıl olur..Yaptığım zaman fotoğrafını çeker burada paylaşırım belki :)

Seda Demirel Genç dedi ki...

çok güzel olur fotoğrafı koy muhakkak..
daha çok fotoğraf görmek istiyorum:-)
ama kıyamıyosun nazar değer diye diğmi..
Allah korusun hepsini kem gözlerden inşalhah..
oyuncakçılarda satılan bir ölçü var görmüşsündür baby art ben onunla aygının ölçüsünü aldım 2,5 aylıkken..daha sonrada bir malzeme ile elini ve ayagını aldım karışımın içine batırıyosun elini ve ayagını donmaya başlıyor sonra çıkarıyosun..onuda 3-4 ay önce aldık tam hareketli olduğu zamanlar olduğu için çok düzgün çıkmadı ölçüler ama hiç yoktan iyidir sevimli çok güzel hatıralar..
sana mail atabilirim sonuçları:-))

Sümeyye dedi ki...

Amin canım,Allah nazarlardan korusun onları..baby artı bende duydum merak ediyordum,resimleri gönderirsen süper olur..belki bende alırım :)